Alle Reviews

Uitstekend 9.8
van 0 - 10
gebaseerd op 338 beoordelingen |
99.7 % van de reviewers beveelt ons aan!





goede prijs, snelle levering

dinsdag 31 augustus, 2021



Run Cam 2 camera besteld bij Mobius Cam.com. Hij stond hier voor een mooie prijs. De levering was zeer vlot. Tevreden met deze winkel !
Deze persoon raadt ons aan
Review door: dave — ijmuiden, amsterdam

Wszystko w najlepszym porz?dku

maandag 16 augustus, 2021



Polecam sklep. Towar wys?any szybko, dobrze zapakowany i zgodny z opisem i oczekiwaniami.
Pozdrawiam!
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Jakub — Zgierz, Polska

Top service

woensdag 11 augustus, 2021



In opdracht van mijn schoondochter voor haar man (mijn zoon) een Mobius camera besteld. Deze is ruim voor zijn verjaardag besteld, dit i.v.m. eventuele levertijden. Afgesproken was dat wanneer eventueel de camera niet goed zou zijn dat we deze konden ruilen. Dit zou dan buiten de termijn zijn die hiervoor staat. Door Mobius-Cam werd hier geen probleem van gemaakt. Top service! Trouwens de camera is een top product.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Willy — Wijchen, NL

Fast & reliable

donderdag 15 juli, 2021



I've used Mobius twice at this point - both times I got me a RunCam Lite.
Not much to say since everything went smooth and really fast. I had my cam in a few days and in perfect condition.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Martin — Hillerød, Denmark

Snel en simpel

zaterdag 10 juli, 2021



Product was niet leverbaar maar ik kon mij inschrijven om ee update te ontvangen als het product er weer was. Dat gebeurde en de bestelling was zo gemaakt en binnen enkele dagen binnen. Top
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Eric — GRONINGEN, Nederland

Snelle levering en echte producten

donderdag 01 juli, 2021



Per toeval op de website terecht gekomen via Marktplaats.
Maar de accu's die ik nodig had waren hier wel op voorraad en direct de volgende dag in huis.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: vincent

Reputable eshop

maandag 21 juni, 2021



I was buying a replacement unit so I know what I was looking for, but even so the seller provided good communication and even double-checked my shipping address that propagated from PayPal. Recommended!
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Andy — Prague, CZ

zeer goede betrouwbare verkoper

vrijdag 28 mei, 2021



heb een RadioMaster TX16S met TBS Crossfire Combo Set bij Maarten gekocht, voor een mooie prijs..
Deze persoon raadt ons aan
Review door: jack — Leunen, Nederland

Professional, personal and super fast delivery!!!

dinsdag 25 mei, 2021



I had been trying to purchase this excellent Mobius Mini Version 2 camera for months. One time I had it shipped from China… That company took 2 months to send to me. With Mobius-Cam.com it was less than 48 hours and I had my camera in my hand!! Just excellent- I'm 100% Mobius-Cam.com from now on!!
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Steve — Hermée, BELGIUM

Nice shop, quick sending

zaterdag 03 april, 2021



This little Mobius Maxi cam is amazing. Picture is very good, and very easy to use.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Michel — Brussels, Belgium

Goed en betrouwbaar

zondag 28 maart, 2021



Bestelling (2 artikelen)eenvoudig te plaatsen.
Werd na 2 dagen thuis afgeleverd echter 1 artikel onbrak.
Na contact met Mobius werd onmiddelijk toegeven dat dit artikel vergeten was te verzenden. (Kan gebeuren)
Twee dagen later kwam ook dit deel binnen. Gaf een plezierige en vriendelijke en betrouwbare indruk.
Ook over de aankoop tevreden.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Remmo — Baarn, Nederland

A+ seller

zaterdag 06 maart, 2021



Item received on time, item is as described on the listing, highly recommended seller.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Sam — Dublin, Ireland

AWESOME SERVICE AND STORE

dinsdag 23 februari, 2021



They know exactly what they are doing and provide spectacular and attentive service. Without a doubt it is a store that you can buy and trust. The products are of extreme quality and credibility
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Octávio — Sanfins do Douro, Portugal

Gewoonweg super

zaterdag 06 februari, 2021



Goede en snelle service, ik zal in de toekomst nog vaker wat bestellen
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Willem — HENGELO OV, Nederland

All good

woensdag 20 januari, 2021



Product is as described.
The store is good. I'm new in fpv and in my country there aren't many shops, so I ordered from different EU stores whatever I need to get my rig going: radio, quad, goggles, batteries etc. From all the rest that I've ordered stuff so far, Mobius_cam is the farthest one from me, apart from the shop in brexit country.

This order was honored the fastest of all. So definetly will buy again from here.

Cheers
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Marius — Bucharest, Romania

Prima

vrijdag 15 januari, 2021



Besteld, betaald, geleverd. Kortom precies wat men verwacht van een webshop
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Marc

As promised!

woensdag 25 november, 2020



USB Micro Male to USB Mini Male cable working fine with my Mobius camera
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Munees — Nyon, Switzerland

Top!

woensdag 18 november, 2020



Alles kwam op tijd en goed verpakt binnen. Ben netjes op de hoogte gehouden! Super service en zal deze site ook zeker aanraden
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Ashley — Lelystad, Nederland

Leuk apparaat

vrijdag 13 november, 2020



De mobius vind ik een leuke camera, kwalitatief beantwoord hij aan mijn wensen. Uitgeprobeerd op een model zwerver en mijn E-bike.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Wim — Hoogland, Nederland

Goede service!

dinsdag 07 juli, 2020



Goede raad en service van Maarten bij het aanschaffen van zijn produkten.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: jerrel — Nederland

Goede info over status van mijn bestelling

dinsdag 30 juni, 2020



Snelle reactie op mijn technische vragen over het product en voortdurende update betreffende de geplande leveringstijd.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Henk — Hengelo, Netherland

Zeer tevreden

maandag 29 juni, 2020



Goede en snelle verzending. Mobius camera gekocht voor o.a. RC toepassing en maakt prima beelden!
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Mark — NL

Great

dinsdag 17 maart, 2020



Ordered Runcam 5, got it pretty fast and package was good. thanks !
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Marko — Finland

Het is goed zaken doien met dit bedrijf

woensdag 26 februari, 2020



De camera werkt prima, jammer dat er weinig nederlandse gebruiksaanwijzingen zijn te vinden. Op het internet zijn echter veel zaken te vionden voor alle mobius camera's.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Gerben — Heiloo, Nederland

Vriendelijk en top service!

maandag 03 februari, 2020



Bestelling geplaatst voor een mobius cam als dashcam, er was een kleine leververtraging. Winkel mailde mij direct en bood een tegemoetkoming aan voor het ongemak. Zeer goede service en kan iedereen adviseren hier aankopen te doen!
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Rogier — Warmond, Nederland