Alle Reviews

Uitstekend 9.8
van 0 - 10
gebaseerd op 310 beoordelingen |
99.68 % van de reviewers beveelt ons aan!





Helemaal goed

woensdag 07 augustus, 2019



Goed en snel advies ontvangen
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Gerda — Alphen aan den Rijn, Zuid Holland

Fantastic

dinsdag 16 juli, 2019



Got the camera fast and easy
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Sebastian — Borås, Sverige

vlot, behulpzaam en snelle levering

donderdag 04 juli, 2019



Uitstekend product dat ik na overleg met de verkoper heb aangekocht. Gerichte informatie over de aard van toepassing en de daarbij passende lenshoek. Een snelle levering en goed verpakt.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Martin — Brasschaat, België

schnelle lieferung auch nach deutschland

maandag 01 juli, 2019



original mobius qualität, schnelle lieferung in nur 2 - 3 tagen, gerne wieder
Deze persoon raadt ons aan
Review door: jack — frankfurt, deutschland

Snelle service, mooie camera voor een prima prijs

dinsdag 11 juni, 2019



Ik heb de Mobius mini gekocht voor gebruik op een RC vliegtuig. Bestelling was snel in huis, camera is een prachtig klein wondertje !!
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Frans — Amsterdam, Nederland

Goed bedrijf!

woensdag 05 juni, 2019



Goede camera's; ik kreeg binnen een korte tijd uitvoerig antwoord op mijn vragen welk me goed op weg heeft geholpen. Zeer vriendelijk en deskundig.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: helen — nederland

Great customer support!

donderdag 23 mei, 2019



The store didn't initially ship to Norway, but after some quick emails back&forth he set it up so i could order! :) Very pleased.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Gaute — Ulset, Norway

Gewoon goed

dinsdag 21 mei, 2019



Maarten heeft mij erg goed geholpen.
Hij denkt mee en komt met een oplossing.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Pieter — Noord Holland

Geweldig, niks op aan te merken

donderdag 09 mei, 2019



De site is erg duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling was snel verzonden en bezorgd.
Goede kwaliteit van spullen
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Patrick — Rockanje, Nederland

Gewoon goed

vrijdag 03 mei, 2019



Leuke spullen te koop en ze houden zich aan de afspraak
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Pieter

Mobius lens kable

zaterdag 27 april, 2019



Hi I have now received my Lens Extension Cable 5cm 24 pins and it seems perfect, fine business very helpful, can highly recommend to others.
Greeting Peter
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Peter Thrane — Kolding, DK

Mostly Cool

donderdag 11 april, 2019



The order/ product were ok.

Problem was that i asked for a wholesale distribution price offer since than. I send 2 emails also and still didnt get a distribution list.

Thant wasn't that great.

Reaction Mobius-Cam.com: We are so sorry to hear this. We have totally forgot to sent you the wholesale price list. We will mail it to you as soon as possible!
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Stefan Vargolici — Constanta, Romania

After holiday, quick delivery

zondag 10 maart, 2019



Aparently the camera I bought had been updated to a newer version, not listed in the sales meny: Mobius mini ver. 2. It's a shame that the homepage isn't updated.

Reaction Mobius-Cam.com:Thanks for letting us know! We will update the page as soon as possible!
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Peter — Hobro, Danmark

Great service and great camera.

maandag 25 februari, 2019



It’s a great camera, it arrived quickly and the telephoto lens was fitted. Thanks.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Jim

mobius Maarten superman

maandag 14 januari, 2019



Een runcam 3s besteld ,en heeft een op maat gemaakte mount 3d geprint.
Super service.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Alex — Vlaardingen, Nederland

Prima allemaal.

zondag 13 januari, 2019



Heldere website en prima producten. Bestelproces en levering ook niets op aan te merken.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Mark — NL

Kleine camera met prima beeldkwaliteit. Ideaal voor dashcam.

dinsdag 18 december, 2018



De camera gebruik ik als dahscam. Prima beeld met mooie hoek. Veel instellingsmogelijkheden.
Camera is zo klein dat ie prima achter de achteruitkijkspiegel kan. De chauffeur ziet hem in zijn geheel niet. Ik kan hem aanraden! Zie ook. https://m.youtube.com/watch?v=wuwQjQ-RXBg
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Fred — Netherlands

Perfect

zaterdag 17 november, 2018



Betrouwbaar product. En bij vragen krijg je snel antwoord.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Tjitse Offenga — Nijverdal, , Nederland

Super!

vrijdag 09 november, 2018



Snel binnen en had de cam als enige nog op voorraad
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Igor — Amsterdam, Nederland

Goede shop

zaterdag 29 september, 2018



Goede shop en levert snel mits op voorraad. Contact verloopt goed wanneer het nodig is. Wel zou het fijn zijn als er bv updates zijn voor de (in mijn geval) camera's dat je daar een notificatie voor krijgt. Zorg voor meer support voor de klant en mogelijk betere werking van het apparatuur.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Davey — Etten-leur, Nederland

Fun, fun, fun.

woensdag 19 september, 2018



Dit is mijn 3de Mobius. Ik ben heel blij met de vernieuwde knoppen configuratie, vooral omdat ik links zoals rechtshandig filmt. En nu een onderwaterhuis voor dit beestje!
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Leigh — VLISSINGEN, Nederland

Spolehlivý, p?ehledný a dob?e fungující eshop s prov??enými výro

dinsdag 18 september, 2018



Mobius-Cam je jedním z oficiálních evropských prodejc? výrobk? Mobius, díky ?emuž objednané zboží dojde v rámci Evropy velmi rychle a bez otravného celního ?ízení, navíc lze o?ekávat plnohodnotnou záruku (a originální Mobius). Eshop funguje na jedni?ku, popisky zboží jsou p?esné, vy?izování objednávek je rychlé a dobrá je i komunikace obchodu.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Jan — Ostrava, Czech Republic

Super Fast original parts

zondag 16 september, 2018



Since the beginning I ordered my mobius and parts at Mobius-cam company. As always I am impressed with the quality and speed of the shipments as the products of them. I am a happy filmer, lets say. Thanks for the service and keep on the good work.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Filip — RIJMENAM, België

Snelle levering + uitstekende service.

zondag 26 augustus, 2018



Hier al meerdere actioncams besteld in de loop de jaren. Snelle levering en uitstekende customer service.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Jan Wilco

Prima product, goede service

dinsdag 24 juli, 2018



Goed product om mee te experimenteren. Moet eerst nog de bijbehorende software bestuderen,
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Arnoud