Alle Reviews

Uitstekend 9.8
van 0 - 10
gebaseerd op 331 beoordelingen |
99.7 % van de reviewers beveelt ons aan!





zeer goede betrouwbare verkoper

vrijdag 28 mei, 2021



heb een RadioMaster TX16S met TBS Crossfire Combo Set bij Maarten gekocht, voor een mooie prijs..
Deze persoon raadt ons aan
Review door: jack — Leunen, Nederland

Professional, personal and super fast delivery!!!

dinsdag 25 mei, 2021



I had been trying to purchase this excellent Mobius Mini Version 2 camera for months. One time I had it shipped from China… That company took 2 months to send to me. With Mobius-Cam.com it was less than 48 hours and I had my camera in my hand!! Just excellent- I'm 100% Mobius-Cam.com from now on!!
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Steve — Hermée, BELGIUM

Nice shop, quick sending

zaterdag 03 april, 2021



This little Mobius Maxi cam is amazing. Picture is very good, and very easy to use.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Michel — Brussels, Belgium

Goed en betrouwbaar

zondag 28 maart, 2021



Bestelling (2 artikelen)eenvoudig te plaatsen.
Werd na 2 dagen thuis afgeleverd echter 1 artikel onbrak.
Na contact met Mobius werd onmiddelijk toegeven dat dit artikel vergeten was te verzenden. (Kan gebeuren)
Twee dagen later kwam ook dit deel binnen. Gaf een plezierige en vriendelijke en betrouwbare indruk.
Ook over de aankoop tevreden.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Remmo — Baarn, Nederland

A+ seller

zaterdag 06 maart, 2021



Item received on time, item is as described on the listing, highly recommended seller.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Sam — Dublin, Ireland

AWESOME SERVICE AND STORE

dinsdag 23 februari, 2021



They know exactly what they are doing and provide spectacular and attentive service. Without a doubt it is a store that you can buy and trust. The products are of extreme quality and credibility
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Octávio — Sanfins do Douro, Portugal

Gewoonweg super

zaterdag 06 februari, 2021



Goede en snelle service, ik zal in de toekomst nog vaker wat bestellen
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Willem — HENGELO OV, Nederland

All good

woensdag 20 januari, 2021



Product is as described.
The store is good. I'm new in fpv and in my country there aren't many shops, so I ordered from different EU stores whatever I need to get my rig going: radio, quad, goggles, batteries etc. From all the rest that I've ordered stuff so far, Mobius_cam is the farthest one from me, apart from the shop in brexit country.

This order was honored the fastest of all. So definetly will buy again from here.

Cheers
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Marius — Bucharest, Romania

Prima

vrijdag 15 januari, 2021



Besteld, betaald, geleverd. Kortom precies wat men verwacht van een webshop
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Marc

As promised!

woensdag 25 november, 2020



USB Micro Male to USB Mini Male cable working fine with my Mobius camera
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Munees — Nyon, Switzerland

Top!

woensdag 18 november, 2020



Alles kwam op tijd en goed verpakt binnen. Ben netjes op de hoogte gehouden! Super service en zal deze site ook zeker aanraden
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Ashley — Lelystad, Nederland

Leuk apparaat

vrijdag 13 november, 2020



De mobius vind ik een leuke camera, kwalitatief beantwoord hij aan mijn wensen. Uitgeprobeerd op een model zwerver en mijn E-bike.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Wim — Hoogland, Nederland

Goede service!

dinsdag 07 juli, 2020



Goede raad en service van Maarten bij het aanschaffen van zijn produkten.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: jerrel — Nederland

Goede info over status van mijn bestelling

dinsdag 30 juni, 2020



Snelle reactie op mijn technische vragen over het product en voortdurende update betreffende de geplande leveringstijd.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Henk — Hengelo, Netherland

Zeer tevreden

maandag 29 juni, 2020



Goede en snelle verzending. Mobius camera gekocht voor o.a. RC toepassing en maakt prima beelden!
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Mark — NL

Great

dinsdag 17 maart, 2020



Ordered Runcam 5, got it pretty fast and package was good. thanks !
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Marko — Finland

Het is goed zaken doien met dit bedrijf

woensdag 26 februari, 2020



De camera werkt prima, jammer dat er weinig nederlandse gebruiksaanwijzingen zijn te vinden. Op het internet zijn echter veel zaken te vionden voor alle mobius camera's.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Gerben — Heiloo, Nederland

Vriendelijk en top service!

maandag 03 februari, 2020



Bestelling geplaatst voor een mobius cam als dashcam, er was een kleine leververtraging. Winkel mailde mij direct en bood een tegemoetkoming aan voor het ongemak. Zeer goede service en kan iedereen adviseren hier aankopen te doen!
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Rogier — Warmond, Nederland

Perfect

donderdag 21 november, 2019



Goede service
Snelle reactie op vragen
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Tim — Son en breugel, Nederland

Went very well

woensdag 13 november, 2019



No issues. Delivered as promised and worked as expected =-)
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Dashcam User

Uitstekende service

donderdag 26 september, 2019



De prestatie van de mobius is prima. Wat mij vooral opvalt is de prijs en de service. Ik had een probleem en dat is heel snel en klantvriendelijk opgelost. Als je een vraag per mail stelt krijg je bijna binnen een dag een reactie. Top
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Rene — Nederland

Helemaal goed

woensdag 07 augustus, 2019



Goed en snel advies ontvangen
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Gerda — Alphen aan den Rijn, Zuid Holland

Fantastic

dinsdag 16 juli, 2019



Got the camera fast and easy
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Sebastian — Borås, Sverige

vlot, behulpzaam en snelle levering

donderdag 04 juli, 2019



Uitstekend product dat ik na overleg met de verkoper heb aangekocht. Gerichte informatie over de aard van toepassing en de daarbij passende lenshoek. Een snelle levering en goed verpakt.
Deze persoon raadt ons aan
Review door: Martin — Brasschaat, België

schnelle lieferung auch nach deutschland

maandag 01 juli, 2019



original mobius qualität, schnelle lieferung in nur 2 - 3 tagen, gerne wieder
Deze persoon raadt ons aan
Review door: jack — frankfurt, deutschland