All Reviews

Excellent 9.8
van 0 - 10
based on 319 reviews |
99.69 % of the reviewers recommend us!





Goede service!

Tuesday 07 July, 2020



Goede raad en service van Maarten bij het aanschaffen van zijn produkten.
This person recommends us
Review By: jerrel — Nederland

Goede info over status van mijn bestelling

Tuesday 30 June, 2020



Snelle reactie op mijn technische vragen over het product en voortdurende update betreffende de geplande leveringstijd.
This person recommends us
Review By: Henk — Hengelo, Netherland

Zeer tevreden

Monday 29 June, 2020



Goede en snelle verzending. Mobius camera gekocht voor o.a. RC toepassing en maakt prima beelden!
This person recommends us
Review By: Mark — NL

Great

Tuesday 17 March, 2020



Ordered Runcam 5, got it pretty fast and package was good. thanks !
This person recommends us
Review By: Marko — Finland

Het is goed zaken doien met dit bedrijf

Wednesday 26 February, 2020



De camera werkt prima, jammer dat er weinig nederlandse gebruiksaanwijzingen zijn te vinden. Op het internet zijn echter veel zaken te vionden voor alle mobius camera's.
This person recommends us
Review By: Gerben — Heiloo, Nederland

Vriendelijk en top service!

Monday 03 February, 2020



Bestelling geplaatst voor een mobius cam als dashcam, er was een kleine leververtraging. Winkel mailde mij direct en bood een tegemoetkoming aan voor het ongemak. Zeer goede service en kan iedereen adviseren hier aankopen te doen!
This person recommends us
Review By: Rogier — Warmond, Nederland

Perfect

Thursday 21 November, 2019



Goede service
Snelle reactie op vragen
This person recommends us
Review By: Tim — Son en breugel, Nederland

Went very well

Wednesday 13 November, 2019



No issues. Delivered as promised and worked as expected =-)
This person recommends us
Review By: Dashcam User

Uitstekende service

Thursday 26 September, 2019



De prestatie van de mobius is prima. Wat mij vooral opvalt is de prijs en de service. Ik had een probleem en dat is heel snel en klantvriendelijk opgelost. Als je een vraag per mail stelt krijg je bijna binnen een dag een reactie. Top
This person recommends us
Review By: Rene — Nederland

Helemaal goed

Wednesday 07 August, 2019



Goed en snel advies ontvangen
This person recommends us
Review By: Gerda — Alphen aan den Rijn, Zuid Holland

Fantastic

Tuesday 16 July, 2019



Got the camera fast and easy
This person recommends us
Review By: Sebastian — Borås, Sverige

vlot, behulpzaam en snelle levering

Thursday 04 July, 2019



Uitstekend product dat ik na overleg met de verkoper heb aangekocht. Gerichte informatie over de aard van toepassing en de daarbij passende lenshoek. Een snelle levering en goed verpakt.
This person recommends us
Review By: Martin — Brasschaat, België

schnelle lieferung auch nach deutschland

Monday 01 July, 2019



original mobius qualität, schnelle lieferung in nur 2 - 3 tagen, gerne wieder
This person recommends us
Review By: jack — frankfurt, deutschland

Snelle service, mooie camera voor een prima prijs

Tuesday 11 June, 2019



Ik heb de Mobius mini gekocht voor gebruik op een RC vliegtuig. Bestelling was snel in huis, camera is een prachtig klein wondertje !!
This person recommends us
Review By: Frans — Amsterdam, Nederland

Goed bedrijf!

Wednesday 05 June, 2019



Goede camera's; ik kreeg binnen een korte tijd uitvoerig antwoord op mijn vragen welk me goed op weg heeft geholpen. Zeer vriendelijk en deskundig.
This person recommends us
Review By: helen — nederland

Great customer support!

Thursday 23 May, 2019



The store didn't initially ship to Norway, but after some quick emails back&forth he set it up so i could order! :) Very pleased.
This person recommends us
Review By: Gaute — Ulset, Norway

Gewoon goed

Tuesday 21 May, 2019



Maarten heeft mij erg goed geholpen.
Hij denkt mee en komt met een oplossing.
This person recommends us
Review By: Pieter — Noord Holland

Geweldig, niks op aan te merken

Thursday 09 May, 2019



De site is erg duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling was snel verzonden en bezorgd.
Goede kwaliteit van spullen
This person recommends us
Review By: Patrick — Rockanje, Nederland

Gewoon goed

Friday 03 May, 2019



Leuke spullen te koop en ze houden zich aan de afspraak
This person recommends us
Review By: Pieter

Mobius lens kable

Saturday 27 April, 2019



Hi I have now received my Lens Extension Cable 5cm 24 pins and it seems perfect, fine business very helpful, can highly recommend to others.
Greeting Peter
This person recommends us
Review By: Peter Thrane — Kolding, DK

Mostly Cool

Thursday 11 April, 2019



The order/ product were ok.

Problem was that i asked for a wholesale distribution price offer since than. I send 2 emails also and still didnt get a distribution list.

Thant wasn't that great.

Reaction Mobius-Cam.com: We are so sorry to hear this. We have totally forgot to sent you the wholesale price list. We will mail it to you as soon as possible!
This person recommends us
Review By: Stefan Vargolici — Constanta, Romania

After holiday, quick delivery

Sunday 10 March, 2019



Aparently the camera I bought had been updated to a newer version, not listed in the sales meny: Mobius mini ver. 2. It's a shame that the homepage isn't updated.

Reaction Mobius-Cam.com:Thanks for letting us know! We will update the page as soon as possible!
This person recommends us
Review By: Peter — Hobro, Danmark

Great service and great camera.

Monday 25 February, 2019



It’s a great camera, it arrived quickly and the telephoto lens was fitted. Thanks.
This person recommends us
Review By: Jim

mobius Maarten superman

Monday 14 January, 2019



Een runcam 3s besteld ,en heeft een op maat gemaakte mount 3d geprint.
Super service.
This person recommends us
Review By: Alex — Vlaardingen, Nederland

Prima allemaal.

Sunday 13 January, 2019



Heldere website en prima producten. Bestelproces en levering ook niets op aan te merken.
This person recommends us
Review By: Mark — NL