All Reviews

Excellent 9.8
van 0 - 10
based on 310 reviews |
99.68 % of the reviewers recommend us!





Helemaal goed

Wednesday 07 August, 2019



Goed en snel advies ontvangen
This person recommends us
Review By: Gerda — Alphen aan den Rijn, Zuid Holland

Fantastic

Tuesday 16 July, 2019



Got the camera fast and easy
This person recommends us
Review By: Sebastian — Borås, Sverige

vlot, behulpzaam en snelle levering

Thursday 04 July, 2019



Uitstekend product dat ik na overleg met de verkoper heb aangekocht. Gerichte informatie over de aard van toepassing en de daarbij passende lenshoek. Een snelle levering en goed verpakt.
This person recommends us
Review By: Martin — Brasschaat, België

schnelle lieferung auch nach deutschland

Monday 01 July, 2019



original mobius qualität, schnelle lieferung in nur 2 - 3 tagen, gerne wieder
This person recommends us
Review By: jack — frankfurt, deutschland

Snelle service, mooie camera voor een prima prijs

Tuesday 11 June, 2019



Ik heb de Mobius mini gekocht voor gebruik op een RC vliegtuig. Bestelling was snel in huis, camera is een prachtig klein wondertje !!
This person recommends us
Review By: Frans — Amsterdam, Nederland

Goed bedrijf!

Wednesday 05 June, 2019



Goede camera's; ik kreeg binnen een korte tijd uitvoerig antwoord op mijn vragen welk me goed op weg heeft geholpen. Zeer vriendelijk en deskundig.
This person recommends us
Review By: helen — nederland

Great customer support!

Thursday 23 May, 2019



The store didn't initially ship to Norway, but after some quick emails back&forth he set it up so i could order! :) Very pleased.
This person recommends us
Review By: Gaute — Ulset, Norway

Gewoon goed

Tuesday 21 May, 2019



Maarten heeft mij erg goed geholpen.
Hij denkt mee en komt met een oplossing.
This person recommends us
Review By: Pieter — Noord Holland

Geweldig, niks op aan te merken

Thursday 09 May, 2019



De site is erg duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling was snel verzonden en bezorgd.
Goede kwaliteit van spullen
This person recommends us
Review By: Patrick — Rockanje, Nederland

Gewoon goed

Friday 03 May, 2019



Leuke spullen te koop en ze houden zich aan de afspraak
This person recommends us
Review By: Pieter

Mobius lens kable

Saturday 27 April, 2019



Hi I have now received my Lens Extension Cable 5cm 24 pins and it seems perfect, fine business very helpful, can highly recommend to others.
Greeting Peter
This person recommends us
Review By: Peter Thrane — Kolding, DK

Mostly Cool

Thursday 11 April, 2019



The order/ product were ok.

Problem was that i asked for a wholesale distribution price offer since than. I send 2 emails also and still didnt get a distribution list.

Thant wasn't that great.

Reaction Mobius-Cam.com: We are so sorry to hear this. We have totally forgot to sent you the wholesale price list. We will mail it to you as soon as possible!
This person recommends us
Review By: Stefan Vargolici — Constanta, Romania

After holiday, quick delivery

Sunday 10 March, 2019



Aparently the camera I bought had been updated to a newer version, not listed in the sales meny: Mobius mini ver. 2. It's a shame that the homepage isn't updated.

Reaction Mobius-Cam.com:Thanks for letting us know! We will update the page as soon as possible!
This person recommends us
Review By: Peter — Hobro, Danmark

Great service and great camera.

Monday 25 February, 2019



It’s a great camera, it arrived quickly and the telephoto lens was fitted. Thanks.
This person recommends us
Review By: Jim

mobius Maarten superman

Monday 14 January, 2019



Een runcam 3s besteld ,en heeft een op maat gemaakte mount 3d geprint.
Super service.
This person recommends us
Review By: Alex — Vlaardingen, Nederland

Prima allemaal.

Sunday 13 January, 2019



Heldere website en prima producten. Bestelproces en levering ook niets op aan te merken.
This person recommends us
Review By: Mark — NL

Kleine camera met prima beeldkwaliteit. Ideaal voor dashcam.

Tuesday 18 December, 2018



De camera gebruik ik als dahscam. Prima beeld met mooie hoek. Veel instellingsmogelijkheden.
Camera is zo klein dat ie prima achter de achteruitkijkspiegel kan. De chauffeur ziet hem in zijn geheel niet. Ik kan hem aanraden! Zie ook. https://m.youtube.com/watch?v=wuwQjQ-RXBg
This person recommends us
Review By: Fred — Netherlands

Perfect

Saturday 17 November, 2018



Betrouwbaar product. En bij vragen krijg je snel antwoord.
This person recommends us
Review By: Tjitse Offenga — Nijverdal, , Nederland

Super!

Friday 09 November, 2018



Snel binnen en had de cam als enige nog op voorraad
This person recommends us
Review By: Igor — Amsterdam, Nederland

Goede shop

Saturday 29 September, 2018



Goede shop en levert snel mits op voorraad. Contact verloopt goed wanneer het nodig is. Wel zou het fijn zijn als er bv updates zijn voor de (in mijn geval) camera's dat je daar een notificatie voor krijgt. Zorg voor meer support voor de klant en mogelijk betere werking van het apparatuur.
This person recommends us
Review By: Davey — Etten-leur, Nederland

Fun, fun, fun.

Wednesday 19 September, 2018



Dit is mijn 3de Mobius. Ik ben heel blij met de vernieuwde knoppen configuratie, vooral omdat ik links zoals rechtshandig filmt. En nu een onderwaterhuis voor dit beestje!
This person recommends us
Review By: Leigh — VLISSINGEN, Nederland

Spolehlivý, p?ehledný a dob?e fungující eshop s prov??enými výro

Tuesday 18 September, 2018



Mobius-Cam je jedním z oficiálních evropských prodejc? výrobk? Mobius, díky ?emuž objednané zboží dojde v rámci Evropy velmi rychle a bez otravného celního ?ízení, navíc lze o?ekávat plnohodnotnou záruku (a originální Mobius). Eshop funguje na jedni?ku, popisky zboží jsou p?esné, vy?izování objednávek je rychlé a dobrá je i komunikace obchodu.
This person recommends us
Review By: Jan — Ostrava, Czech Republic

Super Fast original parts

Sunday 16 September, 2018



Since the beginning I ordered my mobius and parts at Mobius-cam company. As always I am impressed with the quality and speed of the shipments as the products of them. I am a happy filmer, lets say. Thanks for the service and keep on the good work.
This person recommends us
Review By: Filip — RIJMENAM, België

Snelle levering + uitstekende service.

Sunday 26 August, 2018



Hier al meerdere actioncams besteld in de loop de jaren. Snelle levering en uitstekende customer service.
This person recommends us
Review By: Jan Wilco

Prima product, goede service

Tuesday 24 July, 2018



Goed product om mee te experimenteren. Moet eerst nog de bijbehorende software bestuderen,
This person recommends us
Review By: Arnoud